Gunmetal Glamour:
Ontdek de "Moya" serie voor een stijlvolle badkamerupgrade

Een kleurtint in badkamers die momenteel opvalt en de aandacht trekt is Gunmetal. Onze “Moya” serie biedt een prachtige collectie aan van deze kleur. Gunmetal staat bekend om zijn ingetogen elegantie en tijdloze aantrekkingskracht. Laten we duiken in de wereld van Gunmetal en ontdekken waarom de “Moya” serie een absolute must-have is en hoe deze prachtige kleur te stylen is in jouw badkamer of toilet. 

Wat is Gunmetal?

De “Moya” serie maakt gebruik van een PVD-coatingstechnologie om de Gunmetal kleur te realiseren. PVD, wat staat voor Physical Vapor Deposition, is een proces waarbij een dunne laag materiaal op een oppervlak wordt afgezet via verdamping en condensatie. Deze methode zorgt niet alleen voor een prachtige gunmetal afwerking, maar biedt ook uitstekende eigenschappen zoals krasbestendigheid en verbeterde corrosiebestendigheid. Het resultaat is een oppervlak dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook langdurige prestaties garandeert, waardoor de Moya serie een waardevolle toevoeging is aan elk interieurontwerp.

Serie "Moya"

De “Moya” serie, de benaming voor onze serie naam voor de naam Gunmetal, biedt een uitgebreid assortiment aan kranen en toebehoren die elke badkamer transformeren. Ontdek een scala aan wastafelkranen, douchesets (zowel inbouw als opbouw), badkranen, toiletkranen en meer. 

Daarnaast omvat de “Moya” serie een assortiment aanvullende accessoires om de badkamer of toiletruimte compleet te maken. Ontdek prachtig spiegels die niet alleen functioneel zijn, maar ook een verfijnde stijl toevoegen aan elke ruimte. Van wandspiegels tot make-upspiegels, elk stuk is zorgvuldig ontworpen.

Ontdek ook een scala aan toiletaccessoires, waaronder haakjes, toiletrolhouders en toiletborstelhouders, allemaal in tijdloze kleur gunmetal. Ontdek het volledige assortiment en geef uw badkamer de luxe upgrade die het verdient.

Hoe combineer je Gunmetal?

Gunmetal kan op veel verschillende manieren gestyled worden om een stijlvol effect te creëren. 

  1. Combineer het met donkere accenten: Zoals op de foto hebben wij gekozen voor een donker meubel bij daarbij een Gunmetal waskom.

     

  2. Contrast met lichte tinten: Gunmetal vormt een prachtig contrast met lichte kleuren zoals wit, crème of lichtgrijs. Dit geeft een frisse en moderne uitstraling.

     

  3. Mix met natuurlijke materialen: Combineer Gunmetal met materialen zoals hout, marmer of beton.
Translate »